Erre az 5 dologra figyeljen műanyag ablak választásakor

Műanyag ablak kiválasztása nem 1-2 évre szól. Esztétikai, kényelmi funkciói mellett még energiatakarékossággal kapcsolatos szempontokra is érdemes figyelni.

1. A márka

A műanyag ablak, a vasalat és a kiegészítők márkája, gyártója igenis fontos. Érdemes mindenből olyat venni, amihez valaki adja a "nevét". Így utána lehet nézni a gyártónak, és a minőségnek. Az általunk forgalmazott ablakokat az Eko-okna gyártja, ami európa egyik legnagyobb és leginnovatívabb nyílászáró gyártója, ezért köteleztük el magunkat a márka mellett.

2. a céges háttér

Mindent, még ablakot is stabil cégtől érdemes vásárolni. Egy növekvő, niztos háttérrel rendelkező vállalkozásra számíthat, szüksége van elégedett ügyfelekre és befejezett munkákra. Bátran rá bízhatja ablakait cégünkre, szerződést kötünk és folyamatos kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel a megrendelés elégedett lezárásáig.

3. Az ablak típusa

Miután tudja kitől és milyen márkájú ablakokat fog vásárolni, ki kell választania a megfelelő típust, üvegezést, profilt. Munkatársaink segítenek Önnek a megfelelő típusú műanyag ablak kiválasztásában

4. Az idő

A legtöbb forgalmazó 6-8 hetes határidővel szállítja vagy építi be az ablakokat. Felújításnál és új építésnél is fontos az időzítés, a több hetes bizonytalanság a többi szakipar zavartalan működését akadályozza és egyúttal önnek plusz költséget is jelent. Mi nem akartunk így dolgozni. Mi az ön problémáját akarjuk megoldani, de nem úgy, hogy közben problémát okozunk mi is. Ezért 2 hét alatt beépítjük a kiválasztott műanyag ablakokat, és gyártás közben folyamatosan tartjuk Önnel a kapcsolatot.

5. Garancia

Bár az utolsó pont már az első kettőből szinte következik, mégis fontos odafigyelni erre a részletre is. Általában minden kiegészítőre, ablaktípusra különböző mértékű garancia él. Megrendelés előtt érdeklődjön, hogy tisztában legyen ezzel is. Egy prémium kategóriás, márkás műanyag ablakra bátran ad a forgalmazó akár 3 év garanciát is. A tőlünk rendelt ablakokra 5 év garanciát vállalunk.

Műanyag ablak

Környezettudatosság

Gyártóink kiválasztásánál figyelembe vettük a gyártási folyamatokat és ezek környezettudatosságát is a minőség mellett.

Naprakész technológia

Nyílászáróink gyártója Európa legfejlettebb gyártói között van, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően.

Tökéletes kivitelezés

Tapasztalt kollégáinkból álló csapatok, gyorsan és pontosan építik be Önnek a megrendelt nyílászárókat.

Prémium minőség, 6 vagy akár 8 légkamrával is

Kínálatunkban elérhetőek a 6 és 8 légkamás profilú ablakok, 70 és 90 mm-es beépítési mélységgel

  • A középső tömítésnek köszönhetően a légmentesség nő, a hő- és energiaveszteség csökken
  • 6 légkarás ablakaink 1,5 mm-s, a 8 légkamrás ablakok pedig 1,8 mm-es acél merevítéssel, osztrák biztonsági MACO vasalattal készülnek
  • A gyártási idő nálunk minden esetben 1 hét, még akkor is, ha Ön színes profilú ablakokat rendelt. Árlista igényét jelezze felénk telefonon!
  • A 70 mm-es profilok 4/16/4 és 4/12/4/12/4-es, míg a 90 mm-es profilok 4/18/4/18/4-es Argon gázas üvegezéssel rendelhetőek
Image

Hívjon minket most! +36 70 633 4007

Az elmúlt évek kiemelkedő forgalma miatt idén még nagyobb kedvezményt kaptunk a nyílászárók gyártójától. A kedvezményt nem tartjuk meg magunknak. Örülünk, hogy ilyen minőségű nyílászárót még kedvezőbb áron tudunk adni Önnek. Ez egy hatalmas siker cégünk életében, aminek szeretnénk ha Ön is részese lenne.

Éljen Ön is ezzel a lehetőséggel, visszahívjuk!