Nem hibázhat, ha ezt az 5 szempontot figyelembe veszi

A bejárati ajtónak több funkciója van, ezért ha tökéletesen akar választani, a fontosabb szempontokat egyenként kell átgondolni. Természetesen kollégáink telefonon is szívesen segítenek Önnek ebben és válaszolnak kérdéseire.

1. Hő és hangszigetelés

Nyílászárók elsődleges funkciója a hő és hangszigetelés. Bejárati ajtóknál is kiemelkedően fontos tulajdonság. Ezért ha Ön nem tőlünk szeretné megrendelni új bejárati ajtóját mert az ár az elsődleges szempont, és esetleg talál olcsóbbat nézze meg miért olcsó. Hiába olcsó, ha hőszigetelési tényezői a kornak nem megfelelők, több kárt okoz az új ajtó mint hasznot. Az általunk kínált 6 légkamrás műanyag bejárati ajtó profilok, 74 mm-es tok és szárnyvastagsággal rendelkeznek és ablakainkhoz hasonlóan kiemelkedően jó szigetelést biztosítanak

2. Biztonság

A modern műanyag bejárati ajtók általában már az alapmodelleknél is több ponton záródnak. Ha Önnek pontos elképzelései vannak, milyen biztonsági plusz opciókat szeretne, keresse kollégáinkat és segítenek. Érdemes megnézni ingatlanja biztosítását, és a meglévő szerződés feltételeinek megfelelő ajtót választani. Bejárati ajtóink horganyzott idom acél merevítéssel és minőségi német ROTO vasalattal készülnek, választható extra zárrendszerekkel is.

3. Esztétika

Ne kössön kompromisszumot a kinézettel kapcsolatban sem, nem 1-2 évre vesz új ajtót. A legtöbb forgalmazónál rengeteg színben, mintával és üvegezéssel tudja összeállítani a megvásárólni kívánt nyílászárót. Bejárati ajtóinkat többféle (RAL) színben és akár fa mintázatokkal is megrendelheti. Ezen felül természetesen különféle díszpanelek és üvegezés közül választhat, mindent megteszünk azért, hogy kínálatunkból rugalmas összeállíthassa a stílusában leginkább Önhöz és ingatlanjához illő műanyag bejárati ajtót.

4. Minőség

Prémium minőségű anyagok és a korszerű, innovatív technológia miatt lett bejárati ajtóink gyártója Európa egyik vezető cége a saját területén. Az ajtókat tökéletes minőségben legtöbbször 1 hét alatt már megkapjuk, így tudjuk Önnek 2 hét alatt beszerelni, ami hatalmas előnyt és kényelmet jelent bármilyen kivitelezés közben.

5. Kivitelezés

Lehet tökéletes a megrendelt ajtó a fenti szempontok szerint, a kivitelezés mégis rémálommá változtathat mindent. Pontos felmérés, gyors gyártás, folyamatos kommunikáció és tökéletes beépítés. Mi ebben hiszünk. Így biztosak lehetünk abban, hogy bár szeretjük az ügyfeleinket, de csak egyszer kell beépítés miatt meglátogatnunk őket és aztán csak jót mondanak majd rólunk ismerőseiknek is. Műanyag bejárati ajtóját 2 hét alatt beépítjük.

Műanyag bejárati ajtó

Környezettudatosság

Gyártóink kiválasztásánál figyelembe vettük a gyártási folyamatokat és ezek környezettudatosságát is a minőség mellett.

Naprakész technológia

Nyílászáróink gyártója Európa legfejlettebb gyártói között van, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően.

Tökéletes kivitelezés

Tapasztalt kollégáinkból álló csapatok, gyorsan és pontosan építik be Önnek a megrendelt nyílászárókat.

Hívjon minket most! +36 70 633 4007

Az elmúlt évek kiemelkedő forgalma miatt idén még nagyobb kedvezményt kaptunk a nyílászárók gyártójától. A kedvezményt nem tartjuk meg magunknak. Örülünk, hogy ilyen minőségű nyílászárót még kedvezőbb áron tudunk adni Önnek. Ez egy hatalmas siker cégünk életében, aminek szeretnénk ha Ön is részese lenne.

Éljen Ön is ezzel a lehetőséggel, visszahívjuk!